За настанот

Првата годишна македонска конференција за е-Трговија има за цел да ги донесе на едно место клучните фигури во овој сектор за да се поврзат, состанат и да споделат знаења и искуства. Под насловот "е-Трговија: е-Иднината за е-Македонија!" конференцијата ќе опфати четири главни теми: Развој, Плаќања, Испорака и Маркетинг, организирани во 10 главни предавања и 3 интерактивни панел дискусии кои ќе ги одржат 30 македонски и меѓународни говорници.

Говорници & Панелисти
YU-KAI CHOU автор и говорник;
извршен директор, Octalysis Group;
основач, Octalysis Prime
Supratim Biswas Главен директор за приходи, CleverTap
НИНА АНГЕЛОВСКА Ко-основач и главен извршен директор на Grouper.mk; претседател на е-Трговија Македонија; Forbes 30 under 30
ДАМЈАН ДАНО Ко-основач и партнер,
IWM Network
ДРАГАН ЈОСИФОВСКИ Главен извршен директор и основач, Paket.mk
УШТЕ ТОП ГОВОРНИЦИ СЛЕДУВААТ НАСКОРО...
VANYA MANOVA Менаџер за Бугарија и Македонија, Mastercard
НИКОЛА ЉУШЕВ Главен извршен директор,
Македонски Телеком
Michaela Plesnikova Раководител на помошни услуги на Kiwi.com
ЉУПЧО АНТОВСКИ Професор по софтверско инженерство на ФИНКИ;
ко-основач, iVote и KupiKniga.mk
TRIIN SAAG Директор за владини работи,
ЕМОТА
Мислав Галер Извршен директор,
Вип Македонија
Јован Деспотовски Директор,
ФИТР
Ајлин Шеали Извршен менаџер,
Пазар3.мк
ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ Министер за информатичко општество и администрација, Влада на Република Македонија
д-р Златко Ветеровски Помошник директор, Сектор за царински систем
Влатко Атанасоски Директор, Агенција за пошти
М-р Атила Селим Директор на Дирекцијата за Алтернативни Канали за Дистрибуција – Маркетинг, Халкбанк А.Д Скопје
М-р Марија Томеска Претседател на Управен одбор, Еуролинк осигурување АД Скопје
Марина Антова Супервизор за продажба, DHL
Стефан Пепоски Директор на Секторот за картички и директно банкарство, Стопанска банка АД
Јован Лазарески Оперативен менаџер во онлајн продавница Platinavrata.mk
Игор Величковски Директор во одделот за платежни системи на НБРМ
Вељан Поповски Раководител - Сектор за развој на понуда и маркетинг - Служба за централизирана продажба
ДАНИЕЛА Милошеска Основач,
Bastet Noir и Coffice
Bogdan Bochenek Раководител на Оддел за управување со измами од страна на клиентите и интегритет на правните франшизи за регионот на ЦИЕ, Мастеркард
Zorana Milidrag Регионален директор за е-трговија, Sport Vision
Биљана Доновска Гечева Извршен директор и Претседател на Управен Одбор на Касис
Игор Гешовски Сопственик на Еко Логистик Сервис
Искра Тикваровска Казанџиевска Маркетинг менаџер, ЕВН
Ѓоко Танасоски Директор, Царинска управа
5 ПРИЧИНАИ

зошто да не го пропуштиш настанот:

Состаноци и нетворкинг

Запознајте ги претставниците, претриемачите и основачите, менаџерите на средно и високо ниво како и институциите во поширокиот еко-систем на е-трговија кои ќе присуствуваат на настанот.

Експо и стартапи

Како изложувач имате можност да ја претставите вашата компанија/производ на поширока публика, а како посетител да ги видите новите и иновативни производи и стартапи.

Дознајте ги најновите трендови во е-трговијата

Кои се најновите трендови кои го движат е-пазарот?

Учете од искусни говорници

20 домашни и меѓународни говорници со богато искуство во полето на е-трговијата ќе бидат на една сцена.

Забава и дружење

Запознајте нови луѓе и најважно, не заборавајте да се забавувате!

Карти

Early Bird картите се пуштени во продажба до 25.09.2018 година.

Early Bird картите се распродадени!

Карта

Распродадено

6,088 ден.

Распродадено!

Карта
+ "Actionable Gamification" книга на говорникот Yu-Kai Chou

Купи online

7,148 ден.

Распродадено!

Купи две карти и заштеди
1,500 денари на втората!

Купи online

10.676 ден.
Распродадено!

Книгата ќе може да ја подигнете на штанд на самата конференција.

ОСТАНЕТЕ ВО КОНТАКТ

Да останеме во контакт – добивајте нотификации за сите новости!

СПОНЗОРИ

ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЕР:

GOLD ПАРТНЕР:

SILVER ПАРТНЕРИ:

Bronze ПАРТНЕРИ:

ПАРТНЕРИ:

МЕДИУМСКИ ПАРТНЕРИ:

Стани спонзор
Web by Glitch.