Барање за медиумска акредитација

Пополнете ја формата доколку сакате медиумски да ја покриете Првата конференција за е-трговија во Македонија која ќе се одржи на 26-ти октомври, 2018-та година во Хотел Мериот и нашиот тим ќе Ве контактира.

Карти

Early Bird картите се пуштени во продажба до 25.09.2018 година.

Early Bird картите се распродадени!

Карта

Распродадено

6,088 ден.

Распродадено!

Карта
+ "Actionable Gamification" книга на говорникот Yu-Kai Chou

Купи online

7,148 ден.

Распродадено!

Купи две карти и заштеди
1,500 денари на втората!

Купи online

10.676 ден.
Распродадено!

Книгата ќе може да ја подигнете на штанд на самата конференција.

ОСТАНЕТЕ ВО КОНТАКТ

Да останеме во контакт – добивајте нотификации за сите новости!

СПОНЗОРИ

ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЕР:

GOLD ПАРТНЕР:

SILVER ПАРТНЕРИ:

Bronze ПАРТНЕРИ:

ПАРТНЕРИ:

МЕДИУМСКИ ПАРТНЕРИ:

Стани спонзор
Web by Glitch.