Научете повеќе за ефективната гејмификација од говорникот Yu-Kai Chou и неговата книга "Actionable Gamification: Beyond Points, Badges, and Leaderboards" која на Amazon.com има оценка 4.6 од 5!


Целта на книгата е да служи како стратешки водич кој ќе ви помогне да направите ефективна разлика во вашиот деловен живот користејќи искористлива гејмификација. Yu-Kai Chou користејќи го неговото искуство ќе ви открие дел од стратегиите за кои што светските компаниите плаќаат и по стотици илјади долари.


Ултимативната цел на оваа книга е да помогне во широкопојасна имплементација на добра гејмификација и дизајн фокусиран на потребите на корисникот низ сите индустрии.


Искористете ја можноста и нарачајте ја книгата, а на конференцијата лично од Yu-Kai Chou слушнете дополнителни работи и искуства за како овие маркетинг концепти можат да ви помогнат да работите поефикасно и попрофитабилно!1,300 ден со ДДВКупи online


1 300 денари

Книгата ќе може да ја подигнете на штанд на самата конференција.

YU-KAI CHOU автор и говорник;
извршен директор, Octalysis Group;
основач, Octalysis Prime
ОСТАНЕТЕ ВО КОНТАКТ

Да останеме во контакт – добивајте нотификации за сите новости!

СПОНЗОРИ

ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЕР:

GOLD ПАРТНЕР:

SILVER ПАРТНЕРИ:

Bronze ПАРТНЕРИ:

ПАРТНЕРИ:

МЕДИУМСКИ ПАРТНЕРИ:

Стани спонзор
Web by Glitch.